Barbecue catering Veenendaal | Volledig verzorgd v.a. €14,- | Ter Burg

Barbecue catering

Heeft u binnenkort een afdelingsuitje, tuinfeest of een bedrijfsborrel? Wat is er leuker dan dit culinair in te vullen met een van de heerlijke compleet verzorgde barbecue’s van Ter Burg catering uit Veenendaal. Van een traditionele barbecue en biologische barbecue tot zelfs een halal- en vegetarische barbecue. Met de BBQ service van Ter Burg Catering uit Veenendaal heeft u nergens geen omkijken naar wij nemen u werkelijk alle zorg uit handen. Bij al onze barbecue’s leveren wij uiteraard borden bestek en eventueel een kok om u gasten te helpen bij de barbecue.

Verwen uw gasten met onze barbecue catering

Iets te vieren en wilt u een keer iets anders dan anders? Geen zin om zelf urenlang in de keuken door te brengen en het hoofd te breken over alle benodigde boodschappen, laat staan deze in huis halen? Verwen uw gasten dan met een BBQ catering. U de complimenten voor een goed verzorgde barbecue waarbij aan alles is gedacht en wij een tevreden klant. Onze BBQ catering wordt met veel zorg en aandacht voor u samengesteld, wat uw wensen ook zijn. Bij Ter Burg catering Veenendaal kunnen we teren op jarenlange ervaring en leveren we alleen maar kwaliteitsproducten. En dat tegen verrassend lage prijzen. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan.

BBQ catering in allerlei variaties

Een BBQ catering is in vele variaties mogelijk. Wilt u er een thema aanhangen dan is een Amerikaans barbecue buffet misschien wel wat voor u. Vraag uw gasten om zich gepast te kleden en u zult verrast zijn door de creativiteit. Cowboys, indianen en echte rock en roll gasten zullen uw feest opluisteren. Passende muziek op de achtergrond en een lekkere BBQ catering met onder andere burgers en het feest is compleet. Totaal iets anders? Een visbarbecue, een biologische, halal of zelfs een vegetarische BBQ catering behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Zowel voor een bedrijfsfeestje of particulier: een barbecue aan huis of op locatie is altijd geslaagd.

Ieder seizoen van het jaar een BBQ catering

Een barbecue kan het gehele jaar door gehouden worden, zelfs tijdens een koude winterperiode. We verzorgen niet alleen alle eetbare producten van topkwaliteit voor een BBQ catering maar desgewenst ook alle andere ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan borden, bestek en een ervaren barbecue kok. Zelfs een compleet ingerichte partytent behoort tot de mogelijkheden. Met heathers, decoratie, een mobiele bier-tap en zelfs een geluidsinstallatie. Met onze BBQ catering nemen wij u de gehele organisatie uit handen zodat er voor u tijd is om lekker te ontspannen en genieten. Want het ontzorgen in alle opzichten tijdens een catering in regio Veenendaal en BBQ in Ede, Barneveld en Lunteren kunt u ten allen tijde aan ons overlaten. Hoe groot een groep ook is en waar een gezelschap ook uit bestaat, het is altijd weer een feestje met onze overheerlijke BBQ catering.

 

FAQ

Welk vlees is lekker op de BBQ?

Vleessoorten die niet hoeven te sudderen of een lange bereidingstijd hebben zijn uiterst geschikt. Kip, varkensvlees, lamsvlees en rundvlees dat gegrilld kan worden, gaat super op de BBQ.

Hoeveel stukken vlees per persoon bij BBQ?

Meestal kun je uitgaan van 3 tot 4 stukken vlees á 100 gram per persoon. Het is natuurlijk ook afhankelijk van het soort vlees/vis/vega dat je koopt. Houdt er rekening mee dat er waarschijnlijk ook stokbrood, salades en sauzen op tafel komen en dat er in alle gezelligheid, dus rustiger, wordt gegeten.

Welke temperatuur voor de BBQ?

Een gemiddelde kolen barbecue haalt 250°C. Luxere barbecues kunnen vaak tot 400°C komen als alle schuifjes open gaan.