BBQ catering Veenendaal

Met de BBQ arrangementen van Ter Burg Catering uit Veenendaal kun je heerlijk zorgeloos barbecueën, zowel thuis als op locatie. Alle arrangementen worden geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek. Jij en je (zakelijke) gasten genieten van hoge kwaliteit slagersvlees, vis, salades, saus en stokbrood. Je hebt nergens omkijken naar, want niet alleen brengen wij de BBQ gratis, maar we halen deze ook kosteloos weer op. Geniet met jouw familie, buren, vriendengroep of collega’s van ambachtelijke vleesgerechten. Tot 2 dagen voor levering is het nog mogelijk om je bestelling te wijzigen.

Hoge kwaliteit BBQ vlees

Al ons vlees is afkomstig van de slager en specifiek geselecteerd voor de BBQ. Jij kiest zelf voor een smaakvol BBQ pakket naar keuze en ontvangt vervolgens het meest malse en verse vlees. Onze vakmensen marineren en kruiden ieder stuk vlees met de hand. Dit proef je direct terug. Wij verzorgen jouw BBQ van A tot Z. Dit wil zeggen dat je ook verse salades, sauzen en stokbroden ontvangt. De ingrediënten komen rechtstreeks van het land.

Compleet verzorgde BBQ Veenendaal

Een compleet verzorgde bbq in de regio Veenendaal kan het gehele jaar door gehouden worden, zelfs tijdens een koude winterperiode. We verzorgen niet alleen alle eetbare producten van topkwaliteit voor een BBQ catering maar desgewenst ook alle andere ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan borden, bestek en een ervaren barbecue kok. Zelfs een compleet ingerichte partytent behoort tot de mogelijkheden. Met heathers, decoratie, een mobiele bier-tap en zelfs een geluidsinstallatie. Met onze barbecue catering nemen wij u de gehele organisatie uit handen zodat er voor u tijd is om lekker te ontspannen en genieten. Wij hebben diverse arrangementen die geschikt zijn voor vleesliefhebbers, visliefhebbers, vegetariërs, kinderen en meer. Speciale dieetwensen? Kies dan voor een allergeenvrij barbecue pakket. Met het halal barbecue pakket geniet je van een halalbarbecue.

BBQ bestellen bij Ter Burg Catering uit Veenendaal

Wil jij een barbecue in de regio Veenendaal organiseren? Hoe u een barbecue party ook voor ogen heeft, wij bieden alle opties om hiervan een zeer geslaagd feest / evenement te maken. Vraag een offerte op maat aan voor de diverse mogelijkheden.

 

  1. Kies je BBQ pakket en de hoeveelheid personen.
  2. Geniet van een smakelijke BBQ
  3. Dat was het, de vaat doen wij voor je!

Vraag een offerte aan