BBQ Ede

Geniet van een smakelijke en gezellige barbecue in Ede met de BBQ arrangementen van Ter Burg Catering. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk zorgeloos kunt barbecueën, zowel thuis als op locatie. De complete arrangementen worden geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek. Zelf heb je dus nergens meer omkijken naar terwijl je samen met je gasten geniet van hoogwaardig slagersvlees, verse vis, frisse salades, zelfgemaakte sauzen en stokbrood. Niet alleen brengen wij de BBQ gratis naar je toe, maar ook halen we deze weer kosteloos op! Geniet met je vriendengroep, familie, collega’s of buren van ambachtelijke vleesgerechten. Je kunt jouw bestelling nog wijzigen tot 2 dagen voor levering.

Barbecue catering van hoge kwaliteit

Al ons BBQ vlees is van de slager afkomstig en speciaal geselecteerd voor op de BBQ. Jij bepaalt welk barbecue pakket je wenst. Vervolgens ontvang je het meest malse en verse vlees. Ieder stuk vlees wordt met de hand gemarineerd en gekruid door onze vakmensen. Iets wat je bij iedere hap proeft! Wij verzorgen jouw complete barbecue. Je ontvangt dus ook stokbroden, verse salades en sauzen. De ingrediënten komen rechtstreeks van het land.

Volledig verzorgde BBQ Ede

Het hele jaar door ben je bij ons aan het juiste adres voor een volledig verzorgde BBQ catering in de regio Ede. Wij verzorgen niet alleen het vlees, de vis, salades en stokbroden, maar ook alle andere producten die je nodig hebt voor een geslaagde barbecue. Denk bijvoorbeeld aan een gasbarbecue, borden, bestek en zelfs een ervaren barbecue kok. Ook een compleet ingerichte partytent met heaters, decoratie, een geluidsinstallatie en een mobiele biertap behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen de gehele organisatie voor je uit handen. Het enige dat jij hoeft te doen is ontspannen en genieten.

Er zijn diverse arrangementen die geschikt zijn voor vleesliefhebbers, visliefhebbers, vegetariërs en meer. Heb je speciale dieetwensen? Neem dan een kijkje bij het allergeenvrij barbecue pakket.

BBQ catering bij Ter Burg Catering

Wil jij een barbecue organiseren in de buurt van Ede? Wij bieden alle opties om hier een geslaagd feest van te maken. Vraag direct een offerte op maat aan.