Bedrijfscatering

Uw bedrijfscatering in professionele handen

Wij verzorgen elke dag de heerlijkste en beste verse producten aan uw bedrijf. Van een luxe gevarieerde brunch voor uw zakelijke meeting tot een uitgekiend aanbod overheerlijke hapjes voor uw bedrijfsborrel of personeelsfeest. Of denk aan een bijzonder wijn- of champagne arrangement. Maak kennis met het veelzijdige aanbod van Ter Burg Catering uit Veenendaal.

Onze bedrijfscatering

Een bedrijfscatering kan in vele gevallen uitkomst bieden. Bij een belangrijke meeting die een groot gedeelte van de dag in beslag neemt moet natuurlijk wel aan de inwendige mens worden gedacht. Wanneer er spijkers met koppen moeten worden geslagen over de bedrijfsvoering is het belangrijk om even een pauzemoment in te lassen. Even rustig op adem komen of de dag fris te starten onder het genot van een hapje en een drankje. De catering in Veenendaal en omgeving van Ter Burg werkt hier graag aan mee. Ongeacht de groepsgrootte, een ontbijtbuffet of lunch wordt volledig verzorgd van A tot Z. Met diverse soorten brood, eieren, pan-cakes, worstjes en verschillende zoete en hartige belegsoorten schotelen wij u, zakenrelaties en medewerkers een uitgebreid ontbijt of lunch voor. Uiteraard in gezelschap van koffie, thee en jus d’orange.

Bedrijfscatering bij feesten en jubilea

Iets te vieren binnen het bedrijf zoals een jubileum of afscheid van een medewerker? Ook dan staan we graag voor u klaar. Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij er ook gebruik kan worden gemaakt van bedienend personeel, een barman en alle benodigdheden. Een koelkast, glaswerk, tap, een garderoberek en statafels zijn essentiële dingen om een receptie te doen slagen. Daarbij kunt u de keuze aan hapjes, drankjes en ontvangst van de gasten net zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Zelfs de rode loper kan worden uitgelegd. Bespreek met ons de diverse mogelijkheden en verbaas u over de scherpe prijzen van onze bedrijfscatering.

Een personeelsfeest is geen feest zonder onze bedrijfscatering

Uw medewerkers kunnen af en toe best een verzetje gebruiken. Door het organiseren van een personeelsfeest waarbij u de hulp van onze bedrijfscatering inschakelt toont u uw waardering voor hun inzet. Dit kan in een ongedwongen sfeer: op uw eigen bedrijf of ieder andere gewenste locatie. Verras ze met een compleet verzorgde bedrijfsbarbecue of kies voor een bedrijfscatering met een thema. Zelfs een unieke kerstmarkt compleet met hapjes en drankjes behoort tot onze mogelijkheden. Dit zal een onvergetelijke indruk op uw personeel maken. Dus bent u op zoek naar een bedrijfscatering service in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

FAQ

Most frequent questions and answers

Een cateraar verzorgt de catering bij feesten, evenementen en/of op regelmatige basis voor bedrijven. De cateraar bereidt en levert het eten, van kleine hapjes tot en met warme maaltijden bij een compleet buffet.

Om bij een zakelijke meeting, bedrijfsborrel of personeelsfeest voor lekkere hapjes of een compleet buffet te zorgen, schakelt u bedrijfscatering in. Een cateraar heeft een gevarieerd assortiment waarmee u gegarandeerd eten van hoge kwaliteit heeft en u volledig ontzorgt wordt.