Catering aan huis Van der Reijden

Catering van Ter Burg voor housewarming groot succes!

Afgelopen zaterdag 30 April j.l. hebben wij vóór ons huis een housewarming gegeven voor 60 gasten. Hiervoor hadden wij begin maart via Google gezocht naar een lokaal cateringbedrijf. We kwamen uit bij Ter Burg Catering & Organisatie uit Veenendaal.

We hebben een afspraak aan huis ingepland. Half maart kwam Mark ter Burg bij ons, bekeek de locatie en zag meteen mogelijkheden voor het plaatsen van een tent. Verder gaf hij prima suggesties voor de invulling van hapjes en drankjes, dus dat was snel geregeld.

De weersverwachtingen waren niet best afgelopen week, dus dinsdag gebeld voor een extra tent en ook dat was geen probleem. Ruim voor aanvang werden de tenten opgezet, de statafels en alles in gereedheid gebracht en natuurlijk de koffie aangezet.

Wij hadden gekozen voor de petits-fours, met daarop een foto naar eigen keuze, en dat zag er heel leuk uit. De warme en koude hapjes smaakten voortreffelijk en de glazen bleven goed gevuld!

We hadden een live band, waarvoor de juiste voorzieningen aanwezig waren. De bediening arriveerde ruim op tijd en heeft prima werk verricht, attent en correct. Na afloop werd geruisloos opgeruimd en dat ging heel vlotjes.

Kortom…..van harte aanbevolen !

Menno & Willemien van der Reijden