Catering stamppot buffet

Met heerlijke Hollandse kost komt u de winter wel door!

De winter is weer in aantocht, een periode waarin we graag stamppotten eten. Een oer-Hollandse stamppot is helemaal hip. Met de decembermaand voor de deur komt ook de vraag; wat schotelen we onze gasten en collega’s met de kerst, eindejaars- en nieuwjaarsborrel voor? Op deze stressvolle vraag heeft Ter Burg voor particulieren en bedrijven het passende antwoord. Met onze stamppotbuffetten, compleet te huur met partytent en fakkels, maakt u van elk feest een warm winterfeest!

Oude, vertrouwde stamppot voor iedereen

Bijna iedere Nederlander is opgegroeid met stamppot. Zo’n lekker makkelijk weg te happen portie troostvoedsel, waar je snel warm van wordt. Kuiltje erin voor de jus, rookworst ernaast, gehaktballetje erbij… Bijna iedereen heeft wel zijn eigen voorkeur als het om stamppot gaat. Als u met een grote groep eet, kunt u dus bijna niet iedereen plezieren. Tenzij u kiest voor een stamppotbuffet!

Stamppot eten wordt een nog groter feest!

Stamppot eten wordt een feestje met de stamppotbuffetten van Ter Burg Catering. Ze bestaan uit verschillende soorten stamppot, bijgerechten en garnering. U kunt kiezen uit drie categorieën: stamppotbuffet bronsstamppotbuffet zilver en stamppotbuffet goud: de meest uitgebreide. Deze kunt u thuis laten bezorgen voor een familiefeest, maar ook op een professionele locatie, als u bijvoorbeeld een jubileum viert op uw werk. Ook voor grotere evenementen is het stamppotbuffet een mooie optie. Bekijk de mogelijkheden.

Stamppotbuffet v.a. €11,- p.p.

Bij Ter Burg kun je kiezen voor diverse soorten stampotbuffetten. Bespreek de mogelijkheden met de medewerkers van Ter Burg. Vul het contactformulier in met uw vraag of bel direct 0318 – 760 80 17

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties