Stamppotbuffet

Stamppot buffet

De oer Hollandse winter buffetten van Ter Burg maken van elke gelegenheid een feest. Met de gerechten uit onze Stamppot catering kiest u voor een echt Hollands buffet waar iedereen de vingers bij zal aflikken. De stamppot buffetten zijn een perfecte afsluiting voor onder andere bedrijfsfeestjes, sportdagen en buurtfeesten. 

Hieronder treft u ons aanbod stamppot buffetten. Heeft u speciale wensen? U kunt altijd bij ons terecht. Laat het ons dan gerust weten en samen met u realiseren wij uw gewenste buffet.

Stamppotbuffet aan huis, bedrijf of op uw feest

Winterse buien, lage temperaturen en iets te vieren: prima ingrediënten voor een overheerlijk stamppotbuffet. Maar wat is het juiste adres om een stamppotbuffet te regelen waar u en uw gasten de vingers bij aflikken? Juist, daarvoor moet u bij Ter Burg Catering zijn. We ontzorgen u niet alleen bij het verzorgen van een stamppotbuffet maar ook voor een andere vorm van buffetten en catering in Veenendaal bent u bij ons aan het juiste adres. En alles is van topkwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen en tot in de puntjes verzorgd. Met alle wensen wordt rekening gehouden zodat iedereen kan genieten van de allerlekkerste stamppotten met daarnaast een groot scala aan bijproducten.

Maak een gezellige dag compleet met een stamppotbuffet

Of het nu gaat om een personeelsfeestje, een winterse buurtbijeenkomst, een verenigingsevenement of gewoon bij u thuis: een stamppotbuffet valt altijd en bij iedereen in de smaak. U kunt het net zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Borden, bestek en andere aanverwante artikelen worden desgewenst meegeleverd zodat u daar in ieder geval al geen zorgen over hebt. Loopt het water u al in de mond bij het horen van boerenkool? Natuurlijk treft u deze verrukkelijke stamppot in het buffet aan. Net als zuurkool, hutspot en stamppot rauwe andijvie. Aangevuld met mosterd, piccalilly, Amsterdamse uitjes en augurken een verwennerij voor iedere stamppotliefhebber. En natuurlijk ontbreekt de rookworst, ambachtelijke gehaktballetjes en de jus niet. Een kuiltje met jus in de stamppot, oer– Hollandser wordt het niet.

Genieten van een stamppotbuffet in stijl

Mag het allemaal nog wat uitgebreider? Ga dan voor een luxere variant van het stamppottenbuffet. Daarbij staan onder andere hete bliksem, snijbonen stamppot, speklappen en een preistamppot op het menu. Maar u kunt natuurlijk ook voor een hele variant gaan, in overleg met ons is alles mogelijk. Kunt u alle gasten niet herbergen of wilt u bij het stamppotbuffet het bijbehorende buitengevoel creëren? Huur er dan een partytent bij met heathers die de boel lekker warm houdt. Om de ultieme winterse sfeer na te bootsen mogen fakkels in het totaalplaatje niet ontbreken. Hoe u een stamppotbuffet ook voor ogen hebt, wij bieden alle opties om hiervan een zeer geslaagd evenement te maken. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

FAQ

Veelgestelde vragen

Denkt u bij stamppot aan boerenkool of zuurkool? Stamppot is veel meer dan alleen deze twee gerechten.  Stamppot buffetten kunnen dan ook compleet naar uw wens worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan spinazie en doperwten stamppot, broccoli-kerrie stamppot, uienstamppot of “hete Bliksem”.

Stamppot bevat veel goede vezels, vitamines en mineralen door de vele gekookte groenten die in stamppot zitten. Mits je de groenten niet te lang kookt, is stamppot zeker gezond. Stamppot bevat redelijk veel calorieën. Je hebt echter zelf in de hand hoeveel calorieën je eet. Zo bevat de maaltijd minder calorieën wanneer je meer groenten dan aardappels en vlees opschept. Of kies voor een stukje vis bij de stamppot.

Je kunt eindeloos combineren met stamppot. Traditioneel gezien bestaat stamppot uit aardappelen, groenten en vlees. Alle ingrediënten worden goed gaar gekookt, het water wordt afgegoten en de onderdelen worden met een stamper door elkaar gestampt.