Stamppot buffet bestellen

De oer Hollandse winterbuffetten van Ter Burg maken van elke gelegenheid een feest. Met de gerechten uit onze Stamppot catering kiest u voor echt Hollands eten waar iedereen de vingers bij zal aflikken. De stamppot buffetten zijn een perfecte afsluiting voor onder andere bedrijfsfeestjes, sportdagen en buurtfeesten. Hieronder treft u ons aanbod stamppot buffetten die u kunt bestellen. Heeft u speciale wensen? U kunt altijd bij ons terecht. Laat het ons dan gerust weten en samen met u realiseren wij uw gewenste buffet.

Stamppot staat voor winterse gezelligheid

Stamppot doet terugdenken aan de koude winteravonden van vroeger waar de hele familie ’s avonds om de pan met stamppot heen zat. Nog steeds is stamppot een maaltijd die staat voor gezelligheid en waar velen van genieten. Heeft u een jubileum, gaat u trouwen, organiseert u een sportdag voor uw collega’s of een buurtfeest? Een stamppotbuffet is de ideale afsluiting van een gezellige dag. Als iedereen na een buitenactiviteit met koude handen binnenkomt, is niets zo fijn om aan te schuiven en de handen te warmen aan een bord stamppot. De kou is zo weer vergeten!

Stamppot buffet ouderwets? Helemaal niet!

Stamppot heeft soms wat last van een negatief imago. De Nederlandse keuken staat niet bekend om de culinaire hoogstandjes en dan wordt vaak het voorbeeld van de stamppot genoemd. Dit imago is onterecht. Stamppot kent een groot aantal variëteiten met verschillende soorten groenten en vlees. Bent u vegetarisch? Laat u verrassen door de vleesloze varianten. Ook de bijgerechten maken elke stamppot weer anders. Het is zoveel meer dan aardappelen en groenten. Maak kennis met de stamppot buffetten van Ter Burg Catering. Zo’n stamppottenbuffet maakt van elke gelegenheid een echt feest voor jong en oud.

Maak kennis met de stamppotbuffetten van Catering Ter Burg

Denkt u aan Nederland, dan denkt u aan stamppot. Wilt u een feest geven met een Hollands tintje? Kies voor een oer-Hollands winters buffet van Ter Burg. Zo’n stamppottenbuffet is een perfecte afsluiting van een buurtfeest, sportdag of bedrijfsfeest. Ook uw verjaardag of een jubileum viert u met verschillende overheerlijke stamppotten.

Ontdek de diversiteit van een stamppotbuffet

De stamppotten van Ter Burg bieden voor iedereen wat wils:

  • Stamppotbuffet brons: Geniet onder meer van zuurkoolstamppot, boerenkool, hutspot en diverse bijgerechten.
  • Stamppotbuffet goud: Hete bliksem, preistamppot en verschillende bijgerechten staan ondermeer op tafel tijdens dit winterbuffet.
  • Eindejaarsbuffet: Het jaar sluit u feestelijk af met rundergoulash, stoofpeertjes en nog veel meer heerlijks om uw vingers bij af te likken.
  • Wildbuffet de Utrechtse Heuvelrug: Zodra het wildseizoen begonnen is, geniet u bij Ter Burg van hazenpeper, jachtschotel en heerlijke bijgerechten.

Stamppotbuffet op maat bestellen

Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben ook vegetarische opties en houden rekening met diverse dieetwensen.

Wij ontzorgen u met stamppotcatering

Naar wens kunnen wij ook servies en bestek leveren. Daarnaast huurt u bij ons een partytent en heaters om een winters gevoel te creëren. Wij nemen de complete verzorging van u over. Onze producten zijn bovendien van topkwaliteit en verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

Verwen uzelf en uw gasten met een overheerlijk bord stamppot waarbij de rookworst en de ambachtelijke balletjes gehakt met jus zeker niet zullen ontbreken. Nog een keer opscheppen mag zeker!

FAQ

Veelgestelde vragen

Denkt u bij stamppot aan boerenkool of zuurkool? Stamppot is veel meer dan alleen deze twee gerechten.  Stamppot buffetten kunnen dan ook compleet naar uw wens worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan spinazie en doperwten stamppot, broccoli-kerrie stamppot, uienstamppot of “hete Bliksem”.

Stamppot bevat veel goede vezels, vitamines en mineralen door de vele gekookte groenten die in stamppot zitten. Mits je de groenten niet te lang kookt, is stamppot zeker gezond. Stamppot bevat redelijk veel calorieën. Je hebt echter zelf in de hand hoeveel calorieën je eet. Zo bevat de maaltijd minder calorieën wanneer je meer groenten dan aardappels en vlees opschept. Of kies voor een stukje vis bij de stamppot.

Je kunt eindeloos combineren met stamppot. Traditioneel gezien bestaat stamppot uit aardappelen, groenten en vlees. Alle ingrediënten worden goed gaar gekookt, het water wordt afgegoten en de onderdelen worden met een stamper door elkaar gestampt.