Entertainment

Huwelijk, bedrijfsfeest of jubileum te vieren? Ter Burg catering kan een complete dag, middag of avond verzorgen waarbij de catering wordt gecombineerd met entertainment. Denk aan een zanger, zangeres, muziekensemble, DJ, goochelaar of bijvoorbeeld een kundige sneltekenaar die voor iedere gast persoonlijk een onvergetelijke herinnering kan creëren. Zo maakt u uw feest of evenement echt bijzonder.

Breed aanbod entertainment

Ons aanbod aan entertainment wordt regelmatig aangevuld. Bovendien kunnen we zowel de hapjes, drankjes als het entertainment op vrijwel elk thema afstemmen. Wordt het bijvoorbeeld een Caribische feest, een het retro-avond in de ‘80s of ‘90s stijl of juist een op en top Glitter en Glamour party? Of staat er bijvoorbeeld een gezellige wijn- of chocoladeproeverij in de planning? Er zijn tal van mogelijkheden. Ook een bedrijfsuitje maken we compleet met onze sportieve en soms ludieke doe-attracties en XL gezelschapspellen.

Dansavond & techniek

Ook regelen we voor uw feest alle techniek inclusief versterkers, speakers, verlichting en kunnen ook een projectiescherm ophangen voor het tonen van foto’s en video’s van bijvoorbeeld de jubilaris of het bruidspaar. En natuurlijk hebben we alles in huis om de zaal om te toveren tot een ware dansvloer.

Compleet verzorgd feest

We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en artiesten die we momenteel allemaal hebben in ons aanbod entertainment. Om het feest compleet te maken, kunnen we daarnaast ook de aankleding verzorgen en leveren ook garderobemeubilair, terrasheaters voor een tuinfeest en kunnen naast barbecues bijvoorbeeld ook een ijswagen, barrista- koffiewagen of popcornmachine inzetten ter verhoging van alle feestvreugde.