Verwen uzelf met een barbecue catering

Uw barbecue van begin tot eind geregeld door Ter Burg Catering

Voor vele mensen geldt dat de vakantie dit jaar anders dan anders is. Reizen zijn gecanceld of worden afgeraden. Een jaartje overslaan is niet zo erg, dan vieren we de vakantie toch gewoon thuis? Enkele uitstapjes maken met het hele gezin kan en mag gelukkig wel. Maar hoe creëert u thuis dat zalige vakantiegevoel zonder in de dagelijkse sleur terecht te komen? Weer bedenken wat voor avondeten u gaat bereiden, de boodschappen ervoor halen, tijden in de keuken staan… En weg is de ontspannen sfeer. Dit hoeft gelukkig niet. Bezorg uzelf een heerlijke thuisvakantie door gebruik te maken van de BBQ catering van Ter Burg!

De fullservice BBQ specialist

Voor welke barbecue u ook kiest, Ter Burg heeft het allemaal. Wordt het een Amerikaanse versie, een barbecue buffet voor visliefhebbers, een traditionele, wilt u het zelf samen stellen of gaat u voor chique en wenst u een driegangen BBQ? Geen van allen is voor ons een probleem en verzorgen we graag voor u en uw gasten. Uiteraard wordt het barbecue buffet standaard geleverd met een barbecue, borden en bestek. Desgewenst komt er een kok u en alle anderen helpen bij het barbecueën. Er is natuurlijk niets prettiger om het eten te laten bereiden door een ander. Dit draagt voor een groot deel bij aan het ultieme vakantiegevoel. Bij Ter Burg begrijpen we dat en verlenen dan ook graag deze extra service.

Onbezorgd genieten

Dreigen de weergoden roet in het eten te gooien? Geen nood, bij ons kunt u ook voor een verwarmde en ingerichte partytent terecht. Nodig dus gerust familie, buren of vrienden uit, er is ruimte genoeg voor grotere gezelschappen. Kunnen zij ook meegenieten van een overheerlijke BBQ. Maak er een onvergetelijke thuisvakantie van met de barbecue catering van Ter Burg Veenendaal. Vraag vandaag nog onze scherpe offerte aan en laat u verrassen door de prijs!

Vanaf 15 personen 12,00 p.p.

Eventuele aanvulling van champagne op aanvraag