Catering bedrijfsfeest

Heeft u een eigen locatie tot uw beschikking waar u graag uw feest wil geven? Wij helpen u graag met het organiseren van een feest op eigen locatie. Van aankleding tot catering op locatie: onze gedreven feestorganisatoren zitten klaar om uw bedrijfsfeest op locatie bijzonder te maken. Zo is de werkvloer nooit meer hetzelfde!

Tover uw locatie om met een thema

Een feest op eigen locatie betekent: werk aan de winkel. Want uiteraard wilt u wel dat uw pand feestelijkheid uitstraalt. Wij hebben jarenlange ervaring met het omtoveren van bedrijfspanden tot feestlocaties en zitten boordevol ideeën voor een personeelsfeest op eigen locatie.

Wij organiseren uw feest op eigen locatie

U de locatie, wij de rest! Met ons een feest organiseren betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Geef ons de datum en groepsgrootte, wij doen de rest! U hoeft niets te plannen of op te halen, wij zorgen dat alles op tijd op locatie is voor de opbouw en zorgen dat uw pand in mum van tijd omgetoverd wordt tot feestlocatie. U de lusten, wij de lasten. Klinkt geweldig, niet waar? 

Neem contact met ons op

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren of heeft u interesse in de mogelijkheden voor een kerstmarkt op locatie? Neem dan snel contact met ons op

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties