Hoe organiseer je een jubileumfeest?

Wilt u uw jubileumfeest met partner, familie en vrienden op een onvergetelijke manier vieren? Een geslaagd feest organiseren met veel gasten is een flinke verantwoording. Maak daarom gebruik van onze 5 tips en organiseer een spetterend jubileumfeest.

Tip #1: Wie nodigt u uit?

Maak een gastenlijst met wie u wilt uitnodigen. Begin hier op tijd mee, zodat u het kunt laten bezinken en eventueel mensen kunt toevoegen of schrappen. Doet u dit last minute, dan vergeet u altijd wel iemand. Vind u het lastig een goede lijst te maken? Vraag dan iemand om u hierbij te helpen. 

Tip #2: Waar viert u het feest?

Het kiezen van een goede feestlocatie is nog niet zo eenvoudig. In welke omgeving wonen de meest vrienden en familieleden? Wees eens creatief en vier het in het park. De locatie ligt natuurlijk ook helemaal aan het budget dat u wilt uitgeven.

Veel mensen houden een feest gewoon thuis. Extra ruimte kan gecreëerd worden door een prachtige partytent van Ter Burg Catering in de tuin te plaatsen. Met het onzekere weer in ons land is dit sowieso aan te raden. Om er zeker van te zijn dat uw feest niet letterlijk in het water valt, biedt het huren van een partytent uitkomst. Maar zo’n feesttent is er niet alleen om uw gasten voor een nat pak te behoeden. Een partytent is ook gezellig, geeft schaduw, dempt geluid en, als u er een terraskachel inzet, houdt hij de warmte binnen. Een partytent is daarom ook prima in de winter te gebruiken.

Tip #3: Begin op tijd met plannen!

Neem de tijd om alles voor te bereiden, mensen uit te nodigen, zaken uit te zoeken. Gaat u het allemaal last minute doen, dan is de kans groot dat de genodigden al afspraken hebben staan.

Tip #4: Catering hapjes en drankjes

Bij een feest horen lekkere hapjes. Houd hierbij rekening met het tijdstip waarop u het feest organiseert. Wilt u alleen maar hapjes verzorgen of wilt u het wat uitgebreider? U kunt zelf de keuken induiken of u kunt een cateraar inschakelen die alles voor u uit handen neemt.

Ter Burg Catering helpt graag! Voor de invulling van uw catering beschikt Ter Burg over een breed assortiment aan lokale, nationale en internationale recepten. Bent u op zoek naar Hollandse stamppotbuffetten, salades, warme- en koude buffetten of specials, zoals tapas, sushi en oesters? Ter Burg laat u graag verrassen en neemt u mee langs de verschillende (internationale) keukens.

Aanbod Ter Burg Catering Veenendaal

Tip #5: Probeer de dag van het feest niks meer te doen

U hoopt natuurlijk dat iedereen zo veel mogelijk van het feest geniet, maar dat geldt ook voor de organisatoren. Om ook lekker van het feest te kunnen genieten, is het belangrijk om op de dag zelf geen grote dingen meer te doen. Doe dat in de dagen voor het feest, zoals het nog 1x doornemen van de afspraken met uw cateraar en het aankleden van de ruimte. Dan is uw hoofd leeg, heeft u alle tijd om u aan te kleden voor het feest, nog even te ontspannen en daarna te genieten!

Heel veel succes met het organiseren van uw jubileumfeest!

5 tips voor een geslaagd jubileumfeest

  • Tip #1: Wie nodigt u uit?
  • Tip #2: Waar viert u het feest?
  • Tip #3: Begin op tijd met plannen!
  • Tip #4: Catering hapjes en drankjes
  • Tip #5: Probeer de dag van het feest niks meer te doen

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties