Verhuur friteswagen in Utrecht

Friteswagen huren voor ieder feest of evenement

Altijd feest met onbeperkt frites 

Bij één van onze klanten in Utrecht kwamen we onlangs langs met onze friteswagen om een bedrijfsborrel op te luisteren. Op het feestelijk ingerichte terrein openden we onze luiken en alle personeelsleden en andere gasten genoten van een heerlijk versgebakken patatje, natuurlijk mét of zonder extra snack. De catering was een succes en aan het einde van de avond namen we afscheid van een tevreden opdrachtgever. 

Mobiele catering met patat en snacks 

Ook op uw bedrijfsfeest of evenement komen we graag langs om iedereen te verwennen met een portie frites. Denk aan een open dag, festival of feest van uw bedrijf of sportclub. Of we kunnen langskomen als verrassende afsluiting bij een buurtborrel. Wij maken onze frites altijd van overheerlijke aardappelen, die we goudbruin krokant bakken. Uiteraard is deze catering inclusief een professionele frietbakker en bediening. 

Mobiele catering huren

Behalve een friteskar bieden we ook mobiele catering met ijs, poffertjesstroopwafels en schenken we ook koffie vanuit onze hippe rijdende koffiebar. Wilt u ook een friteswagen langs laten komen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.