Catering tuinfeest in Renswoude

Geslaagd tuinfeest met catering aan huis

Dat je buiten een topfeest kunt organiseren, bewijst het knalfeest in Renswoude waar wij onlangs de complete catering voor mochten verzorgen. We stonden op een prachtige locatie in het groen, het was heerlijk weer, dus de stemming zat er al snel in. Voor dit geweldige tuinfeest maakten we een overheerlijke bbq klaar, waarbij het de gasten aan niets ontbrak. Ook het neerzetten van de tenten, stoelen, tafels plus de aankleding werd door ons geregeld. En natuurlijk namen we onze gastvrije bediening mee. Kortom, een zeer geslaagd feest en ideaal geregeld voor de organisatoren, want die konden met iedereen meegenieten van de gezellige sfeer.

Catering op maat

Onze catering aan huis kan op elke locatie worden geregeld: van een gezellige familieborrel thuis tot een luxe galadiner voor een paar honderd gasten. Kies je eigen smaken en sfeer en wij verzorgen de rest, inclusief het uitserveren en de aankleding. Catering aan huis is dan ook dé formule voor een geslaagde party en je kunt zelf onbezorgd meefeesten!

Catering uitbesteden?

Wilt u de catering van uw verjaardag, tuinfeest. bedrijfsfeest of andere gelegenheid uitbesteden? Ter Burg Catering staat klaar om uw vragen of  mogelijkheden te bespreken.