Hoe organiseer je een high tea feest?

Wilt u een verjaardag of iets leuks organiseren voor familie of vriendinnen, organiseer dan eens een high tea. Ter Burg Catering uit Veenendaal geeft tips voor een onvergetelijke high tea. U kunt ook contact opnemen met Ter Burg Catering om uw wensen te bespreken.

Tip #1: Begin met een glaasje bubbels

Hoewel het een high tea is, is het altijd wel gezellig om met een glaasje bubbels te beginnen. Pas op dat het geen high wine wordt! 

Tip #2: Combinatie hartige en zoetige lekkernijen

Het is goed om een afwisseling te hebben tussen zoete en hartige lekkernijen. Sandwiches, muffins en scones scoren altijd goed bij de gasten van Ter Burg Catering.

Tip #3: Verse munt thee

Het DIY principe is altijd erg leuk tijdens een high tea. Zet een aantal losse soorten thee klaar met schepjes en theefilters. Je hoeft alleen nog maar een grote theekan met water neer te zetten en je gasten kiezen zelf welke smaak ze willen. Een vers glaasje munt thee met honing is helemaal hot. Ter Burg Catering uit Veenendaal plaatst op verzoek een hele plant met een schaartje ernaast. De gasten knippen zelf hun munt!

Tip #4: Bedenk een leuk thema

Het is leuk om een bepaald thema te verzinnen, bijv. babyshower, vrijgezellenfeest, verlovingsfeest, Sarah, maar ook een seizoennenthema is erg leuk.

Tip #5: Orginele high tea locatie

Veel mensen houden de high tea gezellig thuis of in de tuin. Wees eens creatief en vier het in het park, bijv. het prachtige Kwintelooijen.

Extra ruimte kan gecreëerd worden door een prachtige partytent van Ter Burg Catering te plaatsen. Om er zeker van te zijn dat uw feest niet letterlijk in het water valt, biedt het huren van een partytent uitkomst. Maar zo’n feesttent is er niet alleen om uw gasten voor een nat pak te behoeden. Een partytent is ook gezellig, geeft schaduw, dempt geluid en, als u er een terraskachel inzet, houdt hij de warmte binnen. Een partytent is daarom ook prima in de winter te gebruiken.

Heel veel succes met het organiseren van uw high tea feest!

5 tips voor een geslaagd high tea feest

  • Tip #1: Begin met een glaasje bubbels
  • Tip #2: Combinatie hartige en zoetige lekkernijen
  • Tip #3: Verse munt thee
  • Tip #4: Bedenk een leuk thema
  • Tip #5: Orginele high tea locatie

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties