Openingsreceptie Mijn Winkel Mode uit Rhenen

De catering van Ter Burg voor de opening van Mijn Winkel Mode groot succes

Op 25, 26 en 27 maart heeft Ter Burg Catering de openingsreceptie van Mijn Winkel uit Rhenen verzorgd. Mijn winkel mode is gevestigd in het oude postkantoor van Rhenen en verkoopt  dames- en herenmode uit het hogere segment. De eigenaren, de heer en mevrouw Belemans, hebben aangegeven dat de opening er flitsend en luxe verzorgd uit diende te zien. Iedereen was welkom om onder het genot van een heerlijk hapje en koude drankjes de nieuwe winkel te komen bekijken.

Ter Burg Catering & Organisatie verzorgd dagelijks heerlijk handgemaakte bonbons, luxe amuzes, waaronder een amuselepel met een tartaar van ossenhaas met een mini uitsmijtertje(geb kwarteleitje) en truffelmayonaise.
Ook heerlijke verse sushi en de traditionele Van Dobben bitterballen waren lekkernijen die werden geserveerd. Naast de exclusieve hapjes, zorgde Ter Burg catering ook voor een exclusieve wijnkeuze. Pouilly Fume uit 2007 en een Pinot nNoir uit 2008 zijn wijnkeuze die het stempel exclusiviteit met zich meedragen.

De officiele opening van Mijn Winkel was op 27 maart 2010.  Een partytent was opgezet, een rode loper uitgerold en de chromen paaltjes met rood fluwelen koord stonden klaar. Het entertainment (muziek en gastsprekers) waren geregeld door Ter Burg Catering en Organisatie. Vanaf 17.00 uur zorgde een harpiste voor een passende achtergrondmuziek.

Rond 18.00 uur waren er bij de opening ca. 250 gasten aanwezig.  Aangezien het mooi weer was, werd iedereen verzocht om naar buiten te gaan. Buiten aangekomen zorgde de bedieningsmedewerkers ervoor dat alle gasten voorzien werden van een heerlijk koud glaasje bubbels. Er moest tenslotte wel geproost worden op de opening van de prachtige winkel.

Na de speech van de ambasadeur van cliniclowns (Mijn winkel mode steunt deze organisatie) was het de beurt aan de burgermeester van Rhenen. De burgemeester geeft aan dat het speciaal is dat deze winkel zich bevind in een monumentaal pand midden in de stad van Rhenen.

En dan het wilhelmus klinkt luid door de stad. Een prachtige Audi A8 draait het trotoir op en zijne majesteit de koninging (uiteraard een look a like) stapt uit. Ze stapt het podium op, wuift wat naar het publiek en neemt plaast op de troon. Vervolgens start ze met de troonrede. De de gasten waren verrast en enthousiast door dit onverwachte Koninklijke bezoek.

De avond die volgde was ontspannen en gezellig. De gasten hebben genoten van de heerlijk hapjes en wijnen.
Om 24.00 uur is er een einde gekomen aan de geslaagde openingsreceptie van de nieuwe kledingzaak.

De eigenaren, de heer en mevrouw Belemans, waren zeer enthousiast over de geslaagde opening.