Catering lunch - IVN- Rhenen- Veenendaal

"Cateraar Ter Burg uit Veenendaal verzorgd een voortreffelijke lunch voor onze buitenlandse gasten"

Twintig leerkrachten uit Wit-Rusland brachten onlangs een bezoek aan IVN-afdeling Veenendaal-Rhenen. Ze waren in Nederland op uitnodiging van IVN Nederland, de afdeling Internationaal in Amsterdam. De leerkrachten zijn bezig met buitenschoolse activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Wit-Rusland. Op die manier willen ze jongeren onderwijzen over het thema duurzaamheid. Bij IVN Veenendaal-Rhenen zagen ze hoe IVN dergelijke activiteiten organiseert. De groep toonde ook interesse voor de wijze waarop IVN samenwerkt met gemeenten, en de resultaten die hiermee worden geboekt.

De lunch werd s’middags verzorgd door cateraar Ter Burg uit Veenendaal. In onderstaande reactie kunt u lezen dat deze catering lunch een groot succes is geworden.

“Op 31 maart kreeg het IVN Veenendaal- Rhenen 20 leerkrachten uit Wit-Rusland op bezoek. Hiervoor heeft catering Ter Burg een voortreffelijke lunch verzorgd, die ook door onze buitenlandse gasten zeer werd gewaardeerd. Ook door de goede service die door Ter Burg is verleend, is het zeker voor herhaling vatbaar”.