Stamppotbuffet: leuk idee bedrijfsuitje

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

Wil je deze winter een bedrijfsuitje plannen die in de smaak valt bij een breed publiek en (voor de zekerheid) Coronaproof is? Verdiep je dan eens in ons stamppot buffet. Dit gezellige buffet organiseer je eventueel gewoon buiten en in kleinere groepjes. Door de verschillende opties, zal iedereen genieten van een lekker én gezellig bedrijfsuitje.

Zuurkool, boerenkool, hutspot en andijviestamppot

Een stamppotbuffet is een buffet met verschillende soorten stamppot. In de winter gaat er namelijk niets boven een bord met een stevige stamppot! In het buffet vind je klassiekers zoals zuurkool, boerenkool, hutspot en andijviestamppot terug. De stamppotten worden geserveerd met gebraden saucijzen, verse rookworst, uitgebakken spek en Oma’s gehaktballen. Daarnaast zullen de verse braadjus, gesmolten boter, augurken, uitjes, mosterd en piccalilly niet ontbreken op tafel. Zo stelt ieder naar wens zijn eigen, traditionele maaltijd samen.

Bedrijfsuitje met Hollands thema

Een Hollands buffet is origineel, gezellig en praktisch. Ter Burg Catering verzorgt zelfs partytent, drankjes en een oer-Hollands toetje zoals vla, pudding of slagroomsoesje. Eventueel plak je een compleet Hollands thema aan de avond vast met oud-Hollandse (bord)spelletjes en een volkszanger. De opties zijn eindeloos en makkelijk aan te passen aan het gezelschap, jullie wensen en het budget. Mochten er vanwege de Corona restricties zijn, dan houd je het etentje op een buitenlocatie en met een kleiner gezelschap. We wensen jullie alvast een smakelijk en gezellig bedrijfsuitje toe deze winter met het heerlijke stamppotbuffet.

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.