Catering bedrijfsfeest Focuscura Zeist

Chapeau voor dit team, wij zoeken de volgende keer niet meer, we bellen ze gewoon!

Op 28 mei j.l. heeft Ter Burg Catering uit Veenendaal voor het bedrijfsuitje van Focuscura te Zeist de catering van de barbeque en de koffietafel verzorgd.

Voor ons was dit ons eerste contact op zoek naar een cateraar, en binnen een paar seconden was het voor ons al duidelijk. Ter Burg heeft service hoog in het vaandel staan.

En ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Keurig op tijd werd alles opgebouwd, en konden we iedereen met een lekker bakkie koffie ontvangen.
De barbecue overtrof alles ! Keurig aangeklede tafels, mooie salades ruim voorzien van fruit, sauzen, brood, kruidenboter, kazen. Een ruime keuze aan vlees en vis, perfect bereid door hun kok.
Wij hoefden alleen maar te genieten, en met een gerust hart konden we meerdere malen opscheppen, want er was ruim voldoende, en het smaakte voortreffelijk (vandaar dat er meerdere malen werd opgeschept).

Ter Burg heeft laten zien dat ze een profesioneel cateringbedrijf zijn, met Service hoog in het vaandel.
Goed producten, en ook de materialen, de tenten, tafels, de tap, alles zag er op en top verzorgd uit. Met een bediening die zorgt dat alles op en top blijft.

Chapeau voor dit team, wij zoeken de volgende keer niet meer, we bellen ze gewoon !