Ter Burg Catering

Bedrijfscatering, Particuliere Catering, Partycatering

Van harte welkom op de website van Ter Burg Catering & Organisatie uit Veenendaal.

Wij zijn een full service catering en horeca verhuur bedrijf met meer dan 75 jaar horeca ervaring in huis van bedrijfscatering tot sterren restaurant en uiteraard de partycatering.

Of het nu gaat om een schaal belegde broodjes voor de bedrijfslunch of een compleet verzorgd bedrijfsthemafeest van 500 personen, de familie Ter Burg en medewerkers doen alles met evenveel plezier en aandacht kwaliteit staat bij ons voorop.

Zo voldoen al onze leveringen aan de H.A.C.C.P. norm de hygienecode voor de Horeca en bedrijfscatering.

Maar niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht ook voor particulieren hebben wij een breed aanbod aan producten en diensten. Diverse warme en koude buffetten van ontbijt tot stamppot en barbecue buffetten.

En voor al u horeca en partyverhuur kunt u bij ons terrecht. Zo verhuren wij partytenten in diverse maten, verschillende soorten glaswerk, statafels en terrasheaters.

Mocht u groter uit willen pakken dan hebben wij ook een divers aanbod aan entertainment in eigen beheer drive in shows-illusionisten show of een harpiste die de mooiste muziek ten gehore brengt.

Ter Burg Catering, cateraar uit Veenendaal, dat is full service.

Vragen of bestellen

Heeft u een vraag over deze catering of wilt u een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
* Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief BTW