Een koninklijk leven voor even

Uw gasten arriveren op de rode loper, waar zij zullen worden opgevangen door onze valid parking. Bij de entree zal de fotograaf uw gasten op de fot zetten. Op het gastendoek kunnen uw gasten een boodschap voor u achterlaten.

Eenmaal binnen aangekomen staat daar een heerlijk glas champagne met een petit four met logo of foto voor u klaar.

De zaal of partytent is compleet ingericht met gedekte tafels en statafels, lounge afgerokt, met in het midden een prachtige kroonluchter.

Na de openingsspeech zal het Koninklijke warm en koud buffet geopend worden.

De dj of pianist zal zorgdragen voor een rustig achtergrond muziekje.

Na het heerlijke grand dessert buffet, zal hare majesteit de koningin een speciaal op maat gemaakte troonrede lezen en de dj verzoeken het tempo van de muziek omhoog te gooien.

De rest van de avond kunnen u en uw gasten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje genieten van de muziek en dansen op de verlichte dansvloer.

Optioneel:

  • Workshop Weense wals dansen (beperkt beschikbaar)
  • Bezoek van kroonprins Willem Alexander (look a like)

Prijs op aanvraag

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties

Catering lunch Ede

Catering lunch Mary in Ede Compleet verzorgde lunch voor verjaardagsfeest Zondag 28 augustus heeft Ter Burg Catering uit Veenendaal de lunchverzorgd voor de verjaardag van

Lees verder »