Catering maakt van elke maaltijd een feest

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

Valt er iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, een huwelijk of andere feestelijke aangelegenheid? Daar hoort natuurlijk een lekkere maaltijd bij. Maar behalve de organisatie van het feest is dat iets waar je echt niet op zit te wachten. Boodschappen doen, koken en opruimen: een hele voorbereiding die de feestvreugde niet verhoogt. Maar gelukkig hoef je je hier helemaal niet druk over te maken. Laat een cateringbedrijf deze taken van je overnemen zodat je optimaal kunt genieten van de feestelijke aangelegenheid. Welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van catering tijdens een feest lees je hier.

Stamppot, hapjes of een barbecue

Stamppotten kan eigenlijk altijd en past bij iedere gelegenheid. Niet alleen in de winter, ook zomers kun je jouw gasten verwennen met een variatie aan stampotten. Bespreek met jouw cateraar welke mogelijkheden er zijn want zelfs een vegetarische stamppot behoort tot de mogelijkheden. Wil je het liever eenvoudig houden, kies dan voor een hapjesbuffet. De gasten kunnen naar hartenlust hun bordje vullen met allerlei lekkers. Een groot voordeel van een buffet is trouwens dat mensen niet continue op dezelfde plek blijven zitten, iets wat er veelal wel gebeurd als ze aan tafel bediend worden. Een andere mogelijkheid van catering is een barbecue. Ook dit kan het hele jaar door, past bij iedere gelegenheid en is in vele varianten te verkrijgen. Je kunt zelf de barbecue chef uithangen maar het is ook mogelijk dat er een echte expert deze taak op zich neemt. Heb jij alle tijd om je bezig te houden met de gasten.

Catering op locatie

Heb je zelf een idee over de catering of bepaalde wensen? Bij Ter Burg denken we graag met je mee en is zo goed als alles mogelijk. We zorgen dat je alles op de afgesproken tijd op de locatie hebt en leveren inclusief serviesgoed, bestek, warmhoudbakken en gasbarbecue. De vaat hoef je niet zelf te doen want de volgende dag wordt alles weer vuil opgehaald. Indien gewenst kunnen we ook drank en de complete partyverhuur voor je regelen. Dus wil je kwalitatief goede catering om je vingers bij af te likken voor een aangename prijs? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.