‘Heerlijke BBQ gehad, zeker voor herhaling vatbaar!’

Afscheid groep 8 | 15 juli 2020

”Op woensdag 15 juli was het dan zover: wij namen met een groot feest afscheid van onze groepen 8. We hebben op de avond mogen genieten van een gezellig feest met een heerlijke BBQ catering van Ter Burg. Het vlees was heerlijk, evenals de enorme salades die werden geleverd. Meer dan genoeg voor 33 kinderen en hun juffen en meesters. Alles werd kant en klaar geleverd met BBQ om op te grillen, borden, bestek, stokbrood en sauzen. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar! Dank voor de goede service!”

‘Ter Burg Catering heeft alles tot in de puntjes geregeld’

Karin Majoor
Directeur Ericaschool Rhenen

Ook een compleet verzorgde BBQ laten verzorgen?

Ter Burg BBQ Catering verzorgt barbecues op locatie met alles erop en eraan. Voor vlees-, vis- en vegaliefhebbers is er genoeg te kiezen. Daarnaast serveren wij salades en hoeft u geen borden en bestek klaar te zetten; dat verzorgen wij ook. En heeft u een kok nodig om alles klaar te maken, dan is dat ook mogelijk. Heeft u binnenkort een BBQ feest? Ter Burg maakt het helemaal compleet.

Vragen of bestellen

Heeft u een vraag over deze catering of wilt u een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
* Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief BTW