Poffertjeskraam huren

Poffertjeskraam van Ter Burg Catering & Organisatie. Traditionele poffertjes op diverse evenementen in binnen en buitenland.

Oud Hollandsche poffertjeskraam op locatie

Onze oud Hollandsche poffertjeskraam bakt volgens ouderwets recept de heerlijkste poffertjes op ambachtelijke wijze.

De kramen van Ter Burg Catering uit Veenendaal maken uiteraard gebruik van vers beslag, ons heerlijke ambachtelijke eigen recept en dus geen standaard fabrieksmix.
De poffertjes worden standaard geserveerd met roomboter en poedersuiker. Op aanvraag is dit uit te breiden met ijs ,likeuren, nutella of bijvoorbeeld aardbeiensaus. Wij bakken onze poffertjes volgens traditioneel recept.

Poffertjeskraam huren compleet met bediening en ingrediënten.

 

De poffertjeskraam is te boeken op basis van onbeperkt poffertjes uitdelen het enige wat wij nodig hebben is een vrije ruimte en 2 vrije groepen electra. (formaat poffertjeskraam is 160×100 cm)

Standaard worden de poffertjes geserveerd met poedersuiker en roomboter dit is ook uit te breiden met bijvoorbeeld ijs, likeur en eventueel chocolade saus en slagroom.
Wij bieden onze kraam met statafels parasols en uiteraard voldoende afvalbakken.

Uw feest is geen feest als de poffertjeskraam van Ter Burg Catering & Organisatie niet is geweest.

 

€ 500,-- (exclusief BTW)

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark ter Burg T. 06 547 168 18.

Prijs verhuur poffertjeskraam op basis van onbeperkt uitdelen en ongeacht het aantal personen: € 500,00 (excl. BTW)

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties

Catering lunch Ede

Catering lunch Mary in Ede Compleet verzorgde lunch voor verjaardagsfeest Zondag 28 augustus heeft Ter Burg Catering uit Veenendaal de lunchverzorgd voor de verjaardag van

Lees verder »