Drive in show Veenendaal

Wil jij een spectaculair feest organiseren? Maak kennis met de drive in show The Valley en ervaar het feest van je dromen.

Drive in show The Valley kan in verschillende opstellingen neergezet worden. Zowel op kleinere als grotere locaties kan het meubel goed uit de voeten door de handige losse elementen.

De ingebouwde lichtshow zorgt voor voldoende licht op partijen tot 200 personen. Ditzelfde geldt voor de standaard geluid set, boven de 200 personen zal een grotere geluid set en meer licht tegen meerprijs geleverd kunnen worden.

De Show kan daarnaast ook uitgebreid worden met en saxofonist, toetsenist of percussionist.
Deze muzikanten spelen 2 of 3 x per avond een set samen met de DJ wat een geweldig effect geeft.

De Muzikanten waar we mee samenwerken.

In ons netwerk zitten uitsluitend professionele artiesten, al deze personen hebben in hun vakgebied alle diploma’s of masters, de muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold, andere acts hebben van de beste in het vak geleerd of hebben speciale trainingen gevolgd om hun act tot in perfectie uit te voeren.

Wij werken vaak samen met de artiesen Tom Wesselink, Thieme Schipper en Sudesh Roman. Wilt u meer over hen te weten komen? Download onderstaande brochure voor meer informatie.

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties