Tips voor het organiseren van een all-in BBQ-feest

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

Wil je het allerbeste BBQ-feest ooit organiseren? Zo één waar het aan niets ontbreekt en nog heel lang over nagepraat wordt? We geven je hier een aantal tips hoe je dit het beste aan kunt pakken.

De gastenlijst en locatie

Afhankelijk van de gelegenheid waarom je een barbecue feest wilt geven begin je met het samenstellen van de gastenlijst. Is het een feestje ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum of wordt het een grote buurthappening? Houd rekening met eventuele diëten van je gasten en of er zich onder hen vegetariërs bevinden. Dan de locatie. Houd je het bij jou thuis in de tuin? Dan moet je natuurlijk wel rekening houden met de weersomstandigheden; in Nederland weet je het tenslotte maar nooit. Een ruime partytent is daarom beslist een aanrader.

Wat nog meer te regelen?

Tafels, stoelen en statafels mogen niet op het nog te regelen lijstje ontbreken. Datzelfde geldt voor borden, bestek en ander serviesgoed zoals glaswerk. Staan er kinderen op de gastenlijst? Dan is het leuk dat ook zij zich vermaken tussen het eten door. Richt speciaal voor hen een hoekje in met spelletjes, een springkussen en een pingpong tafel. Wanneer al dit soort zaken geregeld zijn en de uitnodigingen naar de gasten verstuurd begint het echte werk. Het uitzoeken van het allerlekkerste vlees en vis welke natuurlijk van goede kwaliteit moet zijn. Daarnaast diverse sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter. Alcoholische en niet alcoholische dranken, een biertap en uiteraard een goede barbecue mogen ook niet op het regellijstje ontbreken.

Laat je ontzorgen tijdens het all-in BBQ-feest

Word je al moe bij het lezen van alle voorbereidingen die je moet treffen? Laat je dan ontzorgen. Wij van Ter Burg weten precies hoe dat moet. We trekken alles uit de kast om er een perfect all-in BBQ-feest van te maken. Niet alleen de barbecuegerechten kunnen we voor je regelen, ook alle andere zaken nemen we je graag uit handen voor een complete barbecue catering. Een compleet ingerichte tent, sfeermakers zoals vuurkorven en zelfs een barbecue kok behoren bij ons tot de mogelijkheden. Heb jij tijd om de gasten te vermaken en te genieten van het hele gezelschap. Informeer gerust naar alle mogelijkheden!

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.