Bedrijfsbarbecue organiseren

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

Bij het organiseren van een (jaarlijkse) bedrijfsbarbecue komt nog best wat kijken. Allereerst natuurlijk de locatie. Is er ruimte voor bij het bedrijf zelf of moet er uitgeweken worden naar een andere locatie? En wat als het slecht weer is, biedt het dan ook onderdak aan alle gasten? Daarnaast moet er een geschikte datum worden geprikt zodat zoveel mogelijk collega’s en eventueel hun partners aanwezig kunnen zijn. En als klap op de vuurpijl moet er ingekocht worden voor hetgeen waar het eigenlijk om draait: het barbecuefestijn. Nu horen we u denken; dat moet toch anders kunnen? Dat kan zeker! Laat u ontzorgen met een professionele catering die u alle regelwerk rondom de bedrijfsbarbecue uit handen neemt. Klinkt u dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Barbecue op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Waar de één houdt van veel vlees is een ander een echte visliefhebber. Vegetarisch, halal of biologisch is ook iets om rekening mee te houden tijdens een bedrijfsbarbecue. Laat de gasten hun voorkeur opgeven zodat u dit kunt overleggen met de cateraar. Want u wilt natuurlijk wel dat iedereen kan genieten van al het lekkers dat er bereid wordt op de BBQ. Om het helemaal compleet te maken mogen diverse salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter natuurlijk niet ontbreken. Organiseert u de bedrijfsbarbecue op een zomerse avond? Breng iedereen in tropische sferen door er cocktails bij te serveren. Een exotisch muziekje erbij, limbodansen en uiteraard vraagt u de gasten om in bijpassende kledij te komen. Dat wordt een avond waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Alles tiptop geregeld

Wilt u, naast de barbecue catering, ook gebruik maken van een complete partyverhuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een BBQ  in Veenendaal of elders in de regio is, wij regelen een compleet ingerichte partytent met onder andere statafels, een mobiele tap en geluidsinstallatie. Zelfs een professionele barbecue kok op uw locatie kan geregeld worden. Zo kan iedereen optimaal genieten van de bedrijfsbarbecue en wordt u in alles ontzorgd. Zelfs de afwas wordt voor u gedaan, want borden en bestek mogen vuil ingeleverd worden. Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden voor een BBQ catering? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.