Oesters

Bij Ter Burg (Oester) Catering zorgen we ervoor dat alle oesters die wij opensteken heerlijk vers zijn. Wanneer u de oesters besteld, worden ze een dag voor de gelegenheid voor u uit het water gehaald. Op die manier bent u er zeker van dat u altijd de lekkerste oesters heeft.

Oesters & Bubbels:
Veelvuldig worden wij gevraagd naar de mogelijk om, naast de oester te openen, ook een glas bubbels uit te schenken.
Want wat is er mooier dan de gouden culinaire combinatie op uw feest: Oesters&Bubbels.

Oesters & Themafeest:
Heeft u een speciaal thema aan u feest gegeven, dan passen wij ons hierop aan. In overleg is alles mogelijk. Een oestermeisje in middeleeuws kostuum – geen probleem. Bubbels van een beachboy – wordt geregeld.

Oesters & Catering:
Wel eens gedacht aan een oestershot? Of een oestercoctail?
Hoeft u ook niet te doen. Want dat doen wij voor u. Door onze ervaring in de Party en bedrijfscatering, kunnen wij voor u de leukste en verrassendste oestercombinaties maken. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een afwisselende combinatie van oesters, hapjes en versnaperingen, dan kunt u dat prima aan ons overlaten.
Minimale afname 150 stuks.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze eventmanagers

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.

Referenties