Catering op buitenlocatie

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

Een huwelijk, jubileum, verjaardag of een andere gelegenheid zijn uiteraard redenen voor een feestje. Uiteraard zit je niet te wachten om zelf aan de slag te gaan met het bereiden van eten hiervoor. Daar is gelukkig een goede oplossing voor: catering regelen. Zo kun jij je volledig focussen op de gastenlijst, uitnodigingen maken, kleding regelen en alle andere zaken die bij een feestelijke gebeurtenis komen kijken. Ook de locatie is natuurlijk erg belangrijk. Er worden steeds vaker feestelijke gebeurtenissen, zoals een bruiloft, op een buitenlocatie gehouden. Maar in Nederland ben je natuurlijk erg afhankelijk van het weer. Hoe je met onze cateringservice toch je feestje buiten kunt vieren en wat de mogelijkheden zijn vertellen we je graag.

Heerlijk buiten genieten

Of je nu het feestje in de eigen achtertuin geeft of een andere buitenlocatie: de catering is nagenoeg altijd mogelijk. Is er geen stroomvoorziening in de buurt aanwezig dan is het een goed idee om voor een hapjesbuffet te kiezen. Alle hapjes worden immers vooraf gemaakt en wat warm geserveerd moet worden blijft op een goede temperatuur in warmhoudbakken. Hetzelfde geldt voor een warm/koud buffet. Een andere optie is een barbecuecatering. Ter plekke worden de lekkerste stukjes vlees, vis of vegetarische varianten op de gasbarbecue bereidt. Natuurlijk met stokbrood, lekkere salades en diverse sauzen. Gek op tapas en sushi? Ook dat is zeer geschikt om te serveren wanneer je in de open lucht een feestje houdt. Zo zie je dat de mogelijkheden voor een catering op een buitenlocatie eindeloos zijn. En in overleg is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Buiten en toch binnen

We kunnen ons voorstellen dat je het nogal een gok vindt om buiten een feestje te organiseren. Daarom kun je bij ons, behalve de catering, ook een partytent huren. Indien gewenst wordt deze compleet aangekleed met tafels, stoelen, een bar en heaters. Zelfs een geluidsinstallatie en een dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Mocht het weer toch niet meewerken, dan valt je buitenfeestje tenminste niet in het water. Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor het verzorgen van de catering op een buitenlocatie.

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.