Originele hapjes bij bruiloft catering

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

Uw partner heeft ‘ja’ gezegd en de voorbereidingen voor de bruiloft zijn in volle gang. De kleding is uitgezocht, de locatie vastgelegd en de uitnodigingen zijn de deur uit. Bij zo’n feestelijke dag hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Wilt u uw bruiloftsgasten trakteren op originele hapjes? We hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet.

Hapjes met een thema

Wat helemaal trendy is op het moment is het kiezen van hapjes met een thema. Helemaal gek van de Midden-Oosterse keuken? Wat past daar nu beter bij dan falafel, halloumi frietjes, hummus en Libanees platbrood. Spaanse tapas of Griekse mezes zijn natuurlijk ook niet te versmaden. Wilt u graag vegetarische hapjes aan de bruiloftsgasten serveren? Dan kunt u denken aan lolly’s van blauwe kaas, roggebrood met roombrie, gevulde eieren of een spiesje met mozzarella, tomaatjes en basilicum. Wanneer u en uw partner liefhebbers zijn van Hollandse kost dan mag dat op jullie grote dag natuurlijk niet ontbreken. Plakjes rookworst, blokjes kaas, knakworst in bladerdeeg, stokbrood met kip-kerrie salade en wraps gevuld met kipfilet en roomkaas typeren uw voorliefde voor Nederlandse hapjes. En vergeet de bittergarnituur niet. Bitterballen, kaassoufflés, frikadelletjes, gehaktballetjes en kipnuggets met diverse sausjes zijn misschien niet zo origineel, maar oh zo lekker. Sluit de huwelijksdag af met een puntzak friet met mayo, broodjes hamburger of warme beenham en een pizzapunt. Lekker fastfood snacken rond het middernachtelijk uur, wie heeft daar geen zin in?

Laat u ontzorgen

Ook al maakt u graag zelf hapjes, we kunnen ons zo voorstellen dat u in de voorbereiding naar de huwelijksdag wel wat anders te doen hebt. Bij Ter Burg catering Veenendaal begrijpen we dat maar al te goed en verzorgen dan ook graag de catering. Niet alleen originele, door u bedachte hapjes, maar ook wanneer u daarnaast bijvoorbeeld een stamppotbuffet of een barbecue wilt. Andere, speciale wensen of zoekt u nog een compleet ingerichte partytent met bedienend personeel omdat u de bruiloft in uw eigen achtertuin viert? Natuurlijk regelen we dat voor u. We doen er alles aan om jullie als bruidspaar en alle bruiloftsgasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Informeer gerust en vrijblijvend naar alle mogelijkheden van onze bruiloft catering!

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.