De herfst is begonnen: tijd voor een lekkere stamppot!

Tips en ideeën van Ter Burg Catering

De dagen worden korter, de blaadjes vallen uit de bomen en je zit weer in het donker te eten ’s avonds: oftewel de herfst is begonnen! In plaats van eindeloze zomeravonden in de tuin, zit je knus binnen. Elk seizoen heeft zo zijn eigen voordelen. En hoewel een lekker voorjaarsstamppotje er best in gaat, gaat er niks boven de échte stamppotten die bij het najaar en de winter horen.
 

Stamppot met seizoensgroente

Het leuke aan stamppotten is dat je er eindeloos mee kunt variëren en seizoensgroente in kunt verwerken. Zo eet je in het voorjaar een frisse stamppot met spinazie, snijboontjes of sla. In het najaar kies je voor een stamppot met peen en ui, zuurkool, spruitjes of pompoen. In de winter mag boerenkool niet op het menu ontbreken. Boerenkool is namelijk op zijn best als de nachtvorst eroverheen is geweest.
 

Stamppot buffet op een bedrijfsuitje

Wil je deze herfst of winter een origineel én overheerlijk bedrijfsuitje plannen? Een uitje die bovendien in de smaak valt bij een breed publiek en die (indien nodig) volledig Coronaproof is? Ga dan voor een stamppot buffet. De standaard stamppotrecepten kunnen een bijzondere twist krijgen door verse kruiden of door het toevoegen van extra ingrediënten. De opties zijn allemaal even smakelijk én makkelijk aan te passen aan jullie wensen, budget en gezelschap.
 

Neem contact op met Ter Burg Catering

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen voor catering of partyverhuur? Vul dan het getoonde formulier in. Wij zullen na het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk  de scherpste offerte persoonlijk aan u toesturen.